Over Palma

Vier generaties kwaliteit in meubilair 

Vier generaties kwaliteit in meubilair

Meubelen Palma is een familiaal meubelbedrijf dat vandaag geleid wordt door de vierde generatie zaakvoerders. Nog altijd volgens de waarden van de begindagen: we streven ernaar elk project zijn unieke toets te geven, willen een echte inspiratiebron zijn voor onze klanten en voeren service hoog in het vaandel.

Maatwerk in meubilair

Voor elke klant of budget hebben we een passend voorstel. Dat kan gebaseerd zijn op maatwerk, dat we in onze eigen productieruimte piekfijn afwerken. Daar vervaardigen we zowel metalen tafelonderstellen als houten tafelbladen, maar evengoed herstofferen we er stoelen en zitbanken. We proberen elk interieur tot leven te brengen door te werken met ruime keuzes aan afwerkingen: stof, kunstleder, velours of andere soorten materialen die we gebruiken om stoelen te bekleden of tafels te maken.

Meubelen Palma wil een inspiratiebron zijn voor iedereen.

Verdeler van de stijlvolste Europese designmerken

Ook zijn we verdeler van enkele Europese designmerken. Merken die uitblinken in stijl, elegantie en kwaliteit, uiteraard. Of een klant nu voor maatwerk of onze merken kiest, we willen hem altijd net die meerwaarde bieden waarnaar hij op zoek is.

 

Meubelen voor scholen, bedrijven, horeca, projectinrichting en particulieren

Meubelen Palma richt zich op scholen, bedrijven, horeca, projectinrichting en particulieren. Elk van deze segmenten heeft zijn eigenheid en vereisten. Die nemen we met onze klanten tot in de details door, en we leggen vervolgens al onze ervaring en knowhow in onze voorstellen. Bekijk maar even onze bestaande projecten en laat je eindeloos inspireren.

 


Contacteer ons
vrijblijvend en we bekijken wat we voor u kunnen doen. 

Of bekijk alvast onze FAQ