Tafelbladen

In veel horecazaken wordt een zeer belangrijk deel van de look-and-feel bepaald door de tafels en bij uitstek de tafelbladen. Daarnaast is het voor u - als uitbater - ook enorm belangrijk dat het tafelblad makkelijk te onderhouden en schoon te houden is.

Bent u op zoek naar tafelbladen voor uw restaurant, café, terras, brasserie of hotel? Kom dan zeker eens langs bij Meubelen Palma in Meulebeke of bekijk ons uitgebreide assortiment hieronder. Dankzij onze eigen productieafdeling bieden wij een ongezien aanbod aan tafelbladen aan. Bij ons kiest u uit massief eiken tafelbladen, bladen in HPL of melamine, Multiplex, fineer eik en zoveel meer. Alles is bovendien in de kleur van uw keuze verkrijgbaar en volledig op maat versneden.

Ook voor uw terras bieden wij u de perfecte oplossing. Wat dacht u van tafelbladen uit werzalit, topalit of SM France? Deze kunststoffen met natuurlijke look zijn een zeer duurzaam en makkelijk te onderhouden alternatief voor massief hout. Ook volkern 12 mm tafelbladen zijn perfect voor gebruik buitenshuis.

Kortom: aarzel niet om ons te contacteren wanneer u op zoek bent naar een nieuw tafelblad voor uw horecazaak.
Wij geven u graag vrijblijvend advies op maat.

Producten in deze stijl