Maatwerk

U bent interieurvormgever, architect of gewoon een particulier op zoek naar metaal- of houtbewerking op maat? Dan zit u goed bij Meubelen Palma in Meulebeke.

Wij beschikken over een eigen atelier waar wij probleemloos tafelonderstellen, frames voor rekken en kasten of andere specifieke constructies op maat vervaardigen. Daarnaast versnijdt onze houtafdeling moeiteloos tafelbladen en andere elementen op maat, zoals theaterblokken.

Metalen maatwerk:

Meubelen Palma is in te zetten voor al uw lasconstructies met betrekking tot metaalwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan metalen industriële tafelonderstellen of frames voor rekken. Voor al uw kleine tot middelgrote metaalwerken kun u bij ons komen aankloppen.

Ook voor reparaties en het herlakken van constructies zijn wij u graag van dienst. Wij zijn al vier generaties lang actief in de productie van metalen stoelen, tafels en onderdelen. Ons goed uitgeruste machinepark staat ons toe vrijwel elke klus te klaren. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Houtbewerking op maat:

U bent op zoek naar een tafelblad op maat? Meubelen Palma helpt u graag verder. Onze eigen productieafdeling versnijdt uw blad graag perfect op maat. Ons ervaren vakmensen werken op ambachtelijke wijze, met oog voor detail. Wij werken met de meest uiteenlopende houtsoorten, gaande van massief eiken tafelbladen, tot bladen uit met HPL beplakte MDF, spaanplaten of melamine.

Wie kiest voor de authentieke look van massieve eik, krijgt bovendien de keuze tussen Franse- of Europese eik. De Europese variant geeft een glad en effen oppervlak, terwijl de Franse eik gerecupereerd wordt uit oude treinstellen. Het spreekt voor zich dat dit een zeer specifiek en authentiek karakter uitstraalt.