Horeca

Of u nu een restaurant, café, bar, hotel of  brasserie uitbaat, u wil er sowieso een eigen touch aan geven. U wil een warme plek creëren waar uw gasten graag terugkeren. Het meubilair is daarin uiteraard een zeer bepalende factor. Het aanbod stoelen, tafels, barkrukken en toebehoren is dan ook enorm, zowel voor binnen als buiten. Velen zien echter door de bomen het bos niet meer…

Meubelen Palma in Meulebeke staat dan ook voor u klaar met advies op maat en een uitgebreid aanbod waarin iedereen zijn/haar gading vindt. Wij bieden moderne meubelen aan voor zowel binnen als buiten. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis bieden wij elke zaak een totaaloplossing.

Bij ons vindt u tafels, stoelen en zitbanken, voor binnen of op uw terras. Bovendien maken wij onze zitbanken volledig zelf en op maat. Zo kunnen wij alle maten en stijlen aan. Of het nu gaat om een bruine kroeg, een trendy restaurant of hedendaags hotel; iedereen kan bij ons terecht voor persoonlijk interieuradvies en kwalitatieve meubelen op maat. U kiest zelf de stoffen, kleuren en maten.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar iets specifieks?
Aarzel dan niet ons te contacteren.

Producten in deze stijl