Bedrijf

Meubelen Palma in Meulebeke heeft als groothandel in kantoormeubilair slechts één doel: wij bieden kantoormeubilair aan voor alle denkbare toepassingen, klanten en budgetten. Wij gaan voor een duurzame relatie met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen.

Ons diverse gamma kantoormeubilair laat ons toe elke kantoorruimte, refter, ontvangstruimte of restaurant de uitstraling te geven die het verdient. Hoe we dat doen? Door mee te denken met onze klanten. Wij luisteren naar jullie wensen en budget en werken op basis daarvan een voorstel uit dat past bij uw bedrijf, haar doelstellingen en budget. We houden hierbij ook steeds rekening met de digitaal gevormde kantoormgeving. 

Bij het samenstellen van ons aanbod moeten alle meubelstukken steeds voldoen aan een aantal strenge eisen. Onder meer op vlak van ergonomie en duurzaamheid bieden wij enkel de beste kwaliteit aan. Bovendien dragen we ook personalisatie hoog in het vaandel. Zo kunnen al onze stoelen aangepast worden aan uw interieur. Denk aan verschillende stoffen, uitvoeringen, meerdere frames of armleuningen. U kunt uw stoel dus volledig zelf samenstellen en vormgeven.

Producten in deze stijl