Bureelstoelen

Over één ding zijn zowel psychologen, fysiotherapeuten als orthopedisten het eens: wie fit  wil blijven moet voldoende bewegen. Dit houdt onze rug, gewrichten en bij uitbreiding ons hele lichaam gezond. Wie vaker beweegt heeft minder stress, voelt zich gelukkiger en is  productiever.

Heeft u een zittende job? Dan bent u vaak niet in staat de hele dag te bewegen. Wie lange periodes spendeert aan een bureau of achter de computer kan veel baat hebben bij een kwalitatieve ergonomische stoel. Die zorgt voor een betere houding, wat uw rug en gewrichten een pak ontlast. Maar hoe herkent u een ergonomische kantoorstoel?

Daarvoor stelden de Europese instanties een norm op: UNI EN 1335 1-2-3. Deze richtlijn beoordeelt o.a. de stabiliteit van bureaustoelen en het comfort en de bewegingsvrijheid die ze hun gebruiker bieden. Daarbovenop moet een goede kantoorstoel kunnen worden aangepast aan de bouw en wensen van de gebruiker.

Bij Meubelen Palma in Meulebeke voldoen onze kantoorstoelen stuk voor stuk aan de UNI EN 1335 richtlijn. Bovendien zijn de meesten van onze bureelstoelen voorzien van een synchro- of permanent contactmechanisme en bieden ze voldoende comfort om er moeiteloos uw werkdagen op door te brengen.

Heeft u hier vragen over of bent u op zoek naar een comfortabele stoel voor op kantoor?
Aarzel dan niet om ons te contacteren.