Over ons

Meubelen Palma is een familiebedrijf waarvan reeds 4 generaties ervaring aan elkaar wordt doorgegeven.


In 1966 begon Remi Vanryckeghem met de productie van metalen stoelen en tafels. Kort daarna stapte zijn zoon, Eddy Vanryckeghem, mee in het bedrijf. Dit zorgde voor de overgang van eigen productie naar import. Op deze manier kon Meubelen Palma zich verder uitbreiden tot DE leverancier op gebied van keuken-, horeca-, school- en projectmeubilair.


Sinds september 2013 is ook de kleinzoon, Nick Vanryckeghem, in de zaak gestapt. Door het doorgeven van 3 generaties know-how en het beschikken van een actuele eigen productie kunnen wij nog steeds op maat uw wensen vervullen.


Kwaliteit en prijs staan bij ons erg hoog gewaardeerd. We werken dan ook enkel en alleen samen met Europees erkende meubelbedrijven. Dit zorgt ervoor dat wij altijd de juiste service kunnen verlenen en ons gamma kunnen aanbieden aan zeer aanvaardbare prijzen.


Ons magazijn in Meulebeke, die centraal is gelegen in West-Vlaanderen, zorgt voor een makkelijke verdeling van onze producten waardoor we dus ook inspelen op een gunstige leveringstermijn.Onze troeven:


  • Exclusief verdeler GABER meubelen

  • Ruime keuze / breed assortiment

  • Garantie & service: door de jarenlange goede samenwerking met onze leveranciers bieden wij 5 jaar garantie op alle stoelen en tot 20 jaar garantie op eigen productie.

  • Persoonlijke aanpak: wij leveren wat u wilt, niet wat u vraagt!

  • Uw comfort onze zorg: wij geven onze professionele mening bij uw keuze

  • Op maat: tafels en banketten produceren wij zelf